Hjem / Node

Aflysning d. 5. juni

Det var desværre ikke muligt at finde nok vagter til udleveringen på onsdag d. 5. juni. Udleveringen og bestillingerne aflyses derfor desværre. Vi glæder os derfor allerede til næste uge, hvor der igen er åbent for melsalget og vi forhåbentlig går en fyldt vagtplan i møde.

Melsalg april, maj og juni

Kære medlemmer

Da vi fortsat ikke har nok melbestillinger til at få leveret ugentligt holder vi fast i leveringen hver 2. uge de kommende måneder. Det betyder at man til og med juni måned vil kunne bestille og afhente mel til følgende onsdage: 
3. april
17. april
15. maj
29. maj
12. juni
26. juni

Efter juni måned melder vi igen ud hvad den fremadrettede plan bliver. Vi håber selvfølgelig at kunne komme tilbage på levering hver uge, men det hele afhænger selvfølgelig af hvor meget der bestilles.

De bedste hilsner

Tags: 

500 g grønne bønner

Lækre bønner (haricot verts) fra Holistia. 500 gram.

29,00 DKK.

Lille pose

Billede: 
60,00 DKK.

Pasta med grønt

1. Pil løget og skær i tynde både.

2. Skræl pastinakker, gulerødder og selleri og skær i mundrette stykker.

3. Rens champignon, fjern stokken og skær champignon i kvarte.

Stor pose

I ugens store pose er der forskellige økologiske eller biodynamiske, lokale grøntsager efter årst

Billede: 
100,00 DKK.

Odense Fødevarefællesskab lukker

Kære medlem, medejer og medarbejder


Det blev til den ekstraordinære generalforsamling i mandags d. 7. oktober 2019 besluttet, at Odense Fødevarefællesskab lukkes.

Byens Højskoles øjeblikkelige lukning gjorde desværre, at vi stod ”hjemløse”. Dette gjorde, at bestyrelsen indkaldte til ekstraordinær generalforsamling med henblik på at få afklaret, om der var grundlag for at videreføre Odense Fødevarefællesskab og i givet fald hvordan.

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling


Kære medlem, medejer og medarbejder


På grund af Byens Højskoles lukning for nylig, er vi desværre blevet "hjemløse". Efter møde i kernegruppen, har vi derfor besluttet at indkalde til ekstraordinær generalforsamling med henblik på at få afklaret, om der er grundlag for at videreføre Odense Fællesskab og i givet fald, hvordan.

Status quo er:

25. SEPTEMBER, 2019

Der udleveres ikke poser eller andet i denne uge, da Byens Højskole er lukket. Vi vender snart tilbage med detaljer for oktober. 

Fødevarefællesskabet skal flytte

Byens Højskole har i dag meldt ud, at de lukker, og at der fra i dag ikke længere er aktiviteter i højskolens regi. Vi har dog fået lov til at gennemføre udlevering af varer på onsdag de 18. september, og det gør vi. Derefter skal vi være ude inden den 24. september. Vi får brug for hjælp til at flytte ud. Mere om det senere.  Herefter holder vi pause for udlevering af varer, indtil vi har fundet ud af, hvad vi skal gøre. Vi er ved at finde en snarlig dato for et møde, hvor vi skal drøfte fødevarefællesskabets fremtid.

Sider

Abonnér på Odense Fødevarefælleskab RSS