Hjem / Kørselsvagt

Kørselsvagt

Kørselsvagtens opgave er at sørge for at bringe varer fra det vestlige Fyn til butikken. Det gøres efter behov og aftale med indkøbsgruppen, hvis denne bestiller varer fra de pågældende leverandører i den pågældende uge. Det er en relativt fleksibel vagt, da varerne blot skal bringes til butikken før de skal pakkes om onsdagen. Det kræver egen bil.

Skriv i vagtplanens kommentarfelt, hvilke af stederne du kan hente fra. Du kan enten tage en enkelt leverandør. Nørregård er længst fra Odense (Aarup), men hvis det ikke er for mange varer, kan Lykkesholm (Ørsted/Knarreborg) eller Jørgen Sjøgaard (Andebølle ved Vissenbjerg) tages på vej fra Nørregård til Odense.

Du vil allerede ugen før din vagt modtage besked fra indkøbsgruppen, der vil vide om du har plads til meget eller lidt. Hvis du også allerede i vagtplanen skriver om du har lidt eller meget plads (antal kasser), kan denne mailkorrespondance måske undgås.

Du vil senest søndag modtage en mail fra ugens indkøber, der vil fortælle dig om hvad og hvor der er bestilt varer.

Nøgler fås efter aftale med indkøberen.

 

Når du henter varerne, bedes du lægge mærke til om der medfølger følgeseddel eller faktura. Hvis ja, læg da denne i mappen ”Faktura og følgesedler”.

De medbragte varer stilles på de grønne kasser i butikken. Varerne skal hæves fra gulvet!

 

Herefter aflåses butikken igen.

 

OBS. kørselsudgifter refunderes ikke!