Hjem / Grupper

Grupper

Arrangementgruppen består af de mennesker, som ønsker at afholde forskellige arrangementer. Det kan fx være filmaften, en fest, et foredrag, en udflugt eller et event.
De faste medlemmer i arrangementgruppen er dem, som koordinerer projekter over længere tid. Der er naturligvis også plads til folk, som gerne vil afholde et enkelt arrangement under OdenseFF....

Butiksgruppens opgave er at sørge for alt det praktiske og organisatoriske omkring butikken. Vi holder møde ved behov, cirka hver anden måned.

Butiksgruppen er støttegruppe for det korps af modtage-, pakke- og kassevagter, der klarer det praktiske med at pakke ugens poser og stå for udleveringen i butikkens åbningstid. Der er lige nu brug for flere pakkemestre!

Her er et udpluk af...

Alle er velkomne til at være med i indkøbsgruppens arbejde. Vi vil altid gerne have flere til at være med, så de/I også kan have indflydelse på, hvad der kommer i poserne.

I kommunikation med leverandørerne fastsætter vi indholdet i den kommende uges poser, hvorefter vi offentliggør indholdet onsdag og venter på, at bestillingerne løber ind. Efter webshoppen lukker fredag aften,...

Kernegruppen er Odense Fødevarefællesskabs ledende organ. Kernegruppens opgave er at samle tråde og strømninger i foreningen, og at tage større økonomiske og strategiske beslutninger på foreningens vegne.

Hver anden måned mødes medlemmerne af kernegruppen for at opdatere hinanden.
I Kernegruppen tilstræbes konsensus. Kernegruppen består af foreningens bestyrelse, valgt på...

Kogebogen består af dedikerede madfans, som elsker at inspirere os andre til at bruge alle de lækre råvarer vi kan få igennem Odense Fødevarefællesskab. Kogebogen uploader mindst en ny opskrift hver uge, og vi har efterhånden et flot og varieret opskriftsarkiv på hjemmesiden.

Kogebogensgruppen kan ofte lokkes til at kokkerere lidt snacks til...

Kommunikationgruppens primære formål er at udbrede budskabet om OdenseFF til byens borgere. Vi arbejder med grafisk arbejde og skrivelser samt øvrig kommunikation, både internt og eksternt.
Hvis du er interesseret i at deltage i PR gruppens kan du skrive til kommunikation@odenseff.dk
 

...

Kørselsgruppen har ikke brug for medlemmer lige nu. Vi har til gengæld brug for dig i en af de andre grupper.

Kørselsgruppens opgave er at hente varer hos forskellige leverandører, som ikke selv bringer ud. Lige nu drejer det sig primært om leverandører fra Vissenbjerg, Årup og Seden. Hvis du arbejder uden for Odense i nærheden af de tre ovennævnte byer, eller hvis...

Mentorgruppen står for at byde nye fødevarefæller velkommen i foreningen.

Arbejdet består i at sende velkomstmail samt en sms, hvori vi byder velkommen og gør opmærksom på, hvad der rører sig i foreningen.
Hvis der er spørgsmål, gør vi, hvad vi kan, for at besvare dem eller sende dem videre til rette vedkommende.

I august 2018 er der deusden startet et forsøg, hvor vi står...

Alle medlemmer, der bidrager til foreningen ved at tage modtage-, pakke- og kassevagter, vil høre til i Vagtgruppen.

Selve Vagtgruppen har ideelt set 5 medlemmer, der er grupperepræsentanter og som hjælpes ad med at varetage følgende opgaver:
• Udarbejde vagtbeskrivelser samt en tegning over placering af varer/poser til pakkevagt.
•...

Webgruppen nørder med hjemmesiden og wiki'en. Der skal linkes, rettes og oprettes tekster. Det meste er forholdsvis ligetil, men somme tider ryger der et spøgelse i maskinen, og så er det godt med nogle fagfolk, som kan læse nuller og et-taller. Webgruppen er altid klar til at rykke ud overfor stavefejl og især 1-taller. Webgruppen har to afdelinger: Den tekniske afdeling med opsætning og...

Økonomigruppen står for de økonomiske forpligtelser i foreningen.

Gruppens arbejdsområder:
Økonomistyring, herunder opfølgning på budgetter
Udarbejde og vedligeholde kasserapport og følge op med butiksgruppen.
Bogholderi: Betale fakturaer
Bogholderi: Bogføre resten, herunder websalg, kasserapporter m.v.
Bogholderi: Momsafregning.
Udarbejde årsregnskab.
...