Hjem / Content / Wok med lynstegt kål

Wok med lynstegt kål

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Opskrift til 2 personer
Snit kål, gulerødder, løg og 2 fed hakket hvidløg fint og sautér det hele sammen med chili i lidt olie i en varm wok. Krydr med soja.

Snit imens palmekålen groft. Kassér den nederste grove bund. Steg stilkene i lidt olie i en varm wok (eller stor gryde). Lad dem stege i 1-2 minutter, kom 1 fed hakket hvidløg ved og steg i yderligere 1 minut.

Tilsæt sukker og soja og kog op. Smag til. Server de wokkede grøntsager ovenpå risen og den lynstegte palmekål ved siden af.

Tilberedningstid: 35 min

Bonusinfo: Palmekål minder i smag om en mellemting mellem spinat og grønkål. Det er oprindeligt en italiensk grøntsag fra Toscana.

 

Kilde: Aarstiderne/ Signe

Ingredienser: 

½ hakket chili

soja

1 bundt palmekål

½ spidskål

100 g løg

Lidt olie

Lidt vand

2 tsk sukker

250 g gulerødder

2 fed hvidløg


Tilbehør: kogte ris eller korn

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.

Fatal error: Declaration of RulesRuleUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array) must be compatible with RulesActionContainerUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array, $iterator = NULL) in /var/www/odenseff.dk/public_html/sites/all/modules/rules/ui/ui.plugins.inc on line 0