Hjem / Content / Tomatketchup - tilbehør

Tomatketchup - tilbehør

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

En helt ny smagsoplevelse til det klassiske danske grill-sommerbord! Man kan selv bestemme de forskellige smages styrke når man har lavet ketchuppen nogle gange! Det er så let og meget lækrere, at man undrer sig over hvorfor man ikke har lavet ketchup før! til Svits løg i olie til det er klart i en gryde. Tilføj resten - på nær salt og peber. Lad simre uden låg i ca 30 min. til væden er fordampet og ketchuppen ikke er for lind. Hvis den er "for våd" koges den blot lidt længere. Smag til med salt og peber. Tag gryden af varmen og blend - så fint som du ønsker. Hæld på et skoldet glas imens det er varmt, så holder den mindst 1 uge på i køleskab

God sommer

Anja/Inspireret af Lone Kjær

Ingredienser: 

​1 stort glas/ca
6 dl 1 finthakket løg
500g solmodne tomater - i tern
1 rød peberfrugt - renset og i tern
1 spsk olivenolie
1-3 fed hvidløg - riv eller pres
1 spsk friskrevet ingefær
½ dl vin/æbleeddike
2 spsk sukker
salt og peber

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.