Hjem / Content / Thaisuppe med tang – vegansk

Thaisuppe med tang – vegansk

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 
4 Forårsløg - 1 cm stykker 4 fed Hvidløg - hakket 1 stk. Citrongræs – fint hakket 2-3 Keffirlime blade (frossen i Thaibutik – skal ikke spises) 1 tsk. Ingefær – revet 2 tsk. Karrypasta – (thaibutik, pas på det er stærkt) ca. 200 g Champignon - skiver 3-4 Kartofler – små tern ½ Citron - saft ¾ l. Vand 1 dåse Kokosmælk ½ Blomkål – små buketter ca. 100 g Hvidkål – fint hakket 1 håndfuld frisk Basilikum 1 håndfuld skyllet tang i små stykker evt. Salt eller Tamari/soya Dåsen med kokosmælk åbnes uden at den rystes. Kokosfedt vil ligge/sidde øverst i dåsen. Tag en stor skefuld af det og varm det i en gryde. Svits nu forårsløg, hvidløg, citrongræs, ingefær, keffirlime blade og karrypasta et øjeblik. Tilsæt svampe og kartofler, svits lidt. Nu tilsættes citronsaft og kokosmælken og vand. Kog i 10 min. De to typer kål tilsættes og koger lidt. Tang i til sidst og koger lidt til alt er færdigt, men stadig med lidt bid. Drys med basilikum. Der kan evt. tilsættes kyllingestykker i suppen. Pia Busk

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.