Hjem / Content / Spinatbrød

Spinatbrød

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Giver 4 flutes. Opløs gær i vand. Tilsæt salt og sukker. Lav en god, fast dej ved at ælte alle de øvrige ingredienser i. Lad den hæve et par timer. Form 4 flutes, som hæver yderligere en time (eller form dejen til flutes uden forhævning og lad dem hæve 2 timer overdækket med plastfolie). Bag ved 200 grader i 25 minutter. Køl dem lidt af og server med pesto, rygeostsalat eller andet godt dyppelse

Lise W

Ingredienser: 

15 g gær

4 dl vand

2 tsk salt

1/2 tsk sukker

450 g hvedemel

450 g ølandshvedemel

200 g spinat

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.