Hjem / Content / Spidskålssalat med solsikkekerner og ramsløg

Spidskålssalat med solsikkekerner og ramsløg

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 
4-6 prs. 300 g rødt eller almindeligt spidskål 250 g cherrytomater 1 bundt radiser 35 g solsikkekerner ½ tsk. koldpresset rapsolie ½ tsk. røget paprikapulver 4 ramsløgblade eller lidt hvidløg DRESSING 1 spsk. koldpresset rapsolie 2 tsk. æbleeddike 2 tsk. flydende honning Salt og peber Snit kålen fint, udelad stok og grimme yderblade. Skær tomaterne i halve, skær radiserne i skiver. Rist solsikkekernerne i ½ tsk . olie på en varm pande, til de er gyldne. Drys paprikaen på, og tag dem af varmen. Bland dressingen af olie, eddike, honning, salt og peber. SERVERING: Snit ramsløget eller hvidløg fint. Bland grøntsager og dressing, og smag salaten til med eddike salt og peber. Anret i skål eller fad og drys med solsikkekernerne. TIP: Røget paprika fås i specialforretninger, også på nettet. Hedder på Spansk: Pimenton de la vera. Hilsen Tonny Kilde: Charlotte Houlberg.

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.