Hjem / Content / Små rodfrugtpandekager - vegetar

Små rodfrugtpandekager - vegetar

Average: 5 (1 vote)
Vejledning: 

ca. 20 stk.  Rens og skræl rodfrugter og porre og skær alt i grove tern. Kom grønsager, æg, mælk, mel, salt, peber og timian i en foodprocessor og blend til en tyk dej. Olie på en pande.

Form 4 små pandekager ad gangen på panden. Brug ca. 2 spsk. dej pr. pandekage og glat dejen lidt ud med skeen.

Steg pandekagerne gyldne på begge sider. Hold dem varme i en 100° varm ovn til alle er stegt færdig. Server pandekagerne med f.eks. 2 slags salater, som ikke er for søde.

God fornøjelse

Tina Scheftelowitz, Christine Bille Nielsen og Pia

Ingredienser: 

200 g knoldselleri og /eller persillerod

200 g gulerødder og / eller pastinak

½ porre, bund eller top

2 æg

120 g groft mel – rug / spelt / graham

2½ dl ca.mælk

1 tsk.salt peber

2 tsk.timian – frisk eller 1 tsk.timian – tørret

Olie til stegning

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.