Hjem / Content / Skorzonerrødder med rygeostsalat og sprødt rugbrød

Skorzonerrødder med rygeostsalat og sprødt rugbrød

Average: 5 (2 votes)
Vejledning: 

Beregn 500 g til 2 personer.
Skræl skorzonerrødderne og skær dem i skrå stykker på omkring 5 cm.
Læg dem i et fad med mælk eller vand tilsat citronsaft, så undgås det at rødderne bliver brune.
Damp dem i cirka 5 minutter i en smule saltet vand under låg.
Hæld vandet fra, dryp med

Tip: Server med rygeostosalat og ristet rugbrød. Skorzonerrødderne kaldes fattigmandsasparges og kan fint bruges som alternativ til hvide asparges. Kan også steges let på pande efter kogning.

Ingredienser: 

500 gr. skorzonerrødder
et par dråber god olie
citronsaft
friskkværnet peber, salt
lidt hakket skalotteløg og persilledrys

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.