Hjem / Content / Selleribøf - vegetarisk

Selleribøf - vegetarisk

Average: 3.5 (2 votes)
Vejledning: 

Til fire personer
Skræl og riv sellerien groft, riv hvidløg og ost fint og bland det sammen med resten af ingredienserne. Rør det grundigt sammen til en ret våd fars. Lad den hvile i en halv time. Varm en stor stegepande op med lidt olivenolie. Form runde, flade bøffer af farsen og steg dem gyldne. Det tager ca. 15 minutter. Server f.eks. med råkost til eller brug 'bøfferne' som fyld i en sandwich på madpakken.
Kilde: Sofies spisekammers 'Simpethen selleribøf'

/Lise W.


 

Ingredienser: 

En hel knoldselleri 
4 hvidløgsfed
3 æg
En stor håndfuld ost – parmesan eller en mild skæreost
En stor håndfuld persille
En håndfuld rasp
Salt og peber

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.