Hjem / Content / Salat med spidskål, jordbær og fløde-hyldeblomstdressing - vegetarisk

Salat med spidskål, jordbær og fløde-hyldeblomstdressing - vegetarisk

Average: 4 (1 vote)
Vejledning: 
Til 4-6 personer 1 hovedsalat/egebladssalat 1 lille bundt frisk dild, mynte, basilikum el. andet 200 g spidskål/sommerhvidkål 250 g jordbær Dressing: 4 spsk piskefløde 1 ½ spsk friskpresset citronsaft 1 ½ spsk koncentreret hyldeblomstsaft Salt og friskkværnet Skyl salaten og bræk i passende stykker. Skyl krydderurtebladene og tør dem og salat grundigt –nemmest i salatslynge. Snit kålen fint. Nip jordbærerne og halver dem. Rør piskefløde, citronsaft, hyldeblomstsaft, salt og peber sammen til en dressing og smag til, så den har den rette sødme-syrlighed til din smag. Vend salaten sammen med dressingen umiddelbart inden servering. Muuuuuuums:) Kilde: Suveræn sommer af Sonja Bock og Tina Scheftelowitz. Sommerhilsen fra Signe

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.

Fatal error: Declaration of RulesRuleUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array) must be compatible with RulesActionContainerUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array, $iterator = NULL) in /var/www/odenseff.dk/public_html/sites/all/modules/rules/ui/ui.plugins.inc on line 0