Hjem / Content / Rosenkålssalat med parmesan og nødder - vegetarisk

Rosenkålssalat med parmesan og nødder - vegetarisk

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Rå rosenkål er bare TUSIND gange sjovere end kogte... prøv f.eks. denne salat... MUMS!
Rens rosenkålene og snit fint. Rist nødder og hak. Riv parmasanosten fint. Rør dressingen sammen og bland salaten og lad gerne trække lidt inden servering. God til lys fisk, fjerkræ, vegge-deller eller bare med godt brød.

Kilde: Signe

 

Ingredienser: 

4 pers.
500 g rosenkål
50 g parmesanost
50 g valnødder el. andre nødder

Dressing:
2-3 spsk olivenolie
1 spsk æbleeddikke
1/2 tsk dijonsennep
salt og peber

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.