Hjem / Content / Rosenkålssalat med æble - vegansk

Rosenkålssalat med æble - vegansk

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Rist valnøddekernerne på en pande eller i ovnen ved 130 grader indtil de er gyldne og duftende. Snit rosenkålen meget fint, i 1-2 mm tynde skiver. Skær æblet i fine både med skræl, og bland grundigt med resten af ingredienserne. Lad salaten trække lidt. Den kan i øvrigt godt gemmes til næste dag, hvis der er noget tilovers.

Camilla Plums Jul / Lise W.

 

Ingredienser: 

Til 4 personer
6-8 store rosenkål
1 stort madæble
1 tsk. sukker
1 tsk. groft salt
2 spsk. olivenolie
2 spsk. valnøddeolie eller rapsolie
3 spsk. æbleeddike
2 spsk. valnøddekerner

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.