Hjem / Content / Rosenkål-tomatpasta - vegetar

Rosenkål-tomatpasta - vegetar

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Her er en aldeles hurtig, velsmagende og ikke slankende dejlig ret med rosenkål. 

Soltørrede tomater udblødes. Rosenkålen renses og skæres i kvarte. Kålen koges lidt i saltvand og afdryppes. Kålen skal stadig have bid, de må endelig ikke koges helt møre. Løget hakkes og svitses i olien et par min. Svampe skives og tilsættes. Svits nu ca. 4 min. sammen med de soltørrede tomater som er skåret i strimler. Fløden hældes ved og det hele simre et øjeblik til fløden tykner lidt. Kog noget pasta og bland det sammen med kålen. Server med en frisk salat til.

Kirsten Skaarup og Pia

Ingredienser: 

½ kg Rosenkål
50 g Løg
2 spsk. Olie
250 g Champignon
6-8 Soltørrede tomater (ikke i olie)
2 dl Fløde (piske, madlavnings)
Salt og peber
Tynd pasta

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.