Hjem / Content / Rodfrugtråkost- vegansk

Rodfrugtråkost- vegansk

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 
3 gulerødder 2 spsk. Rapsolie 1 persillerod 1 rødbede 3 stængler bladselleri 1 spsk. Honning ½ bundt mynte 3-4 spsk. æbleeddike eller anden frugteddike Skræl alle rodfrugter og skær dem ud i meget tynde strimler – brug evt. et mandolinjern. Pisk nu æbleeddiken sammen med honning, salt, peber og rapsolien til en frisk dressing. Rodfrugterne er ikke det mest spændende rent smagsmæssigt, så de kræver sin dressing og helst en frisk en af slagsen. Vend rodfrugterne i dressingen, pluk mynten og vend også det i. Smag evt. til med salt og peber. Enkelt og det fede er, at også børn kan spise denne her. Kilde: Meyers almanak/ Signe

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.