Hjem / Content / Rodfrugtbøffer - vegetar

Rodfrugtbøffer - vegetar

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Skræl rødderne og riv dem på den grove side af rivejernet. Hak den udkernede chili og ramsløg. Riv mozzarellaen. Bland og mos alle ingredienserne godt sammen. Krydr med salt og peber. Form mosen til ca. 8 bøffer og steg dem i olie 4 minutter på hver side ved middel varme.

Serveringsforslag kan være - Kartoffelmos og salat. Prøv også bøfferne med revet rødbede eller fintsnittet rosenkål og spidskål. Kan bruges som pålæg.

God fornøjelse, Ann Busk i Ålborg / Pia Busk

Ingredienser: 

ca. 8 stk.

150 g Gulerødder

150 g Persillerødder

150 g Pastinakker

200 g Knoldselleri

1 Chili, frisk

1 håndfuld Ramsløg (eller mynte, oregano, persille, purløg, kørvel, koriander,basilikum)

125 g Mozzarellaost, en klump (kan evt. udelades)

2 dl Rasp (du kan i stedet bruge franskbrød der smuldres)

2 spsk. Hvedemel (eller andet mel) med top på

3 æg

peber og salt

olivenolie til stegning

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.