Hjem / Content / Remoulademarmelade - vegansk

Remoulademarmelade - vegansk

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

En slags pickles som kan bruges som tilbehør til smørebrød, fisk og meget andet.  

Squash, grønne tomater og pillede løg køres gennem en kødhakker eller blendes. Der tilsættes en lille håndfuld salt - efter en time sies blandingen.

250 ml vand og en halv kop eddike tilsættes, og blandingen koger 20 min, hvorefter den igen sies.

Der tilsættes yderligere 400 ml eddike og 400 g sukker Der laves en jævning af i dl. sennepspulver, 1,5 tsk karry og 1/2 kop mel, som tilsættes. Remoulademarmeladen koger endnu 20 min under omrøring.

Tilsæt eventuelt atamon og hæld på skoldede glas.

Velbekomme fra Lise W.

 

Ingredienser: 

750 g squash

500 g grønne tomater - kan udelades, men der skal i alt være 1,5 kg grønt

300 g pillede løg

En lille håndfuld salt

250 ml vand

Godt 400 ml eddike 

400 g sukker

sennepspulver

1,5 tsk karry 

1/2 kop mel,

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.