Hjem / Content / Rabarberchutney - tilbehør

Rabarberchutney - tilbehør

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 
Lækker til alle retter, hvor man ønsker lidt sødt/surt - gerne en krydret karry/curry med kylling/lam, eller som topping af naanbrødet til en varm dahl. 200 gr renset rabarber - skæres i 1 cm stykker 2 rødløg - skæres i tynde både ½ dl vin/æbleeddike (afhændig af hvor sød og skarp smag man ønsker) ½ dl rørsukker Salt og peber. Kom det hele i en kasserolle og simr i ca 10 min. Smag til med salt og peber. Kom på glas imens det er chutneyen er varm. Holder længe på køl, hvis man skolder glasset først. Sommerhilsner fra Anja Kilde Lone Kjær - "sund på den fede måde"

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.