Hjem / Content / Rødkålssalat med spelt og æble - vegansk

Rødkålssalat med spelt og æble - vegansk

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 
Denne skønne salat er fra vores fællesspisning i nov. Prøv den!!! Jeg har selv lavet den uden ingefær - skøn alligevel. Ingredienser – 4 pers. 1 dl perlespelt 2 æbler, f.eks. Ingrid Marie eller cox orange ½ liter fintsnittet rødkål 1 fintsnittet rødløg 1 dl grofthakkede, tørrede, frugter f.eks. abrikoser, rosiner og tranebær samt lidt syltet ingefær Dressing: 2 spsk olie 4 spsk æbleeddike 2 tsk akaciehonning 1 tsk spidskommen Salt og peber Kog perlespelten efter anvisningen på pakningen, afdryp og afkøl den. Udkern og snit æblerne i både. Bland perlespelt, æbler og rødkål samt rødløg med de tørrede frugter. Rør dressingen sammen og smag den godt til med salt og peber, før den blandes med salaten, som gerne må trække 15 – 20 minutter og gerne længere. Opskriften er udafbejdet af: Vibeke Lehn. Pia

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.