Hjem / Content / Rødkålssalat med krydret dressing - veg

Rødkålssalat med krydret dressing - veg

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 
4 prs 1 lille rødkål (ca. 600 g renset vægt) 2 dl vand Dressing: 2 tsk stødt spidskommen 2 dl yoghurt naturel 3,5% 1 fed hvidløg salt og peber 1 potte frisk koriander 1 stk granatæbler Tilberedning Fjern kålens yderste blade, del kålen i kvarte på den lange led, skær stokken af og snit kålen. Kom kålen i en gryde med vandet. Læg låg på og damp kålen ved svag varme i ca. 3 minutter, til den er faldet sammen og er mør, men stadig har bid. Hæld kålen i en sigte, dryp den af og afkøl den. Rør spidskommen med yoghurt og presset hvidløg. Smag til med salt og peber. Vend dressingen i rødkålen sammen med koriander. Anret salaten i en skål. Halvér granatæblet og skrab kerner og saft ud over kålen. Hilsen Tonny Kilde: Hjerteforeningen

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.