Hjem / Content / Rødbedesuppe - vegetar/kød

Rødbedesuppe - vegetar/kød

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 
Til 4 personer 600 gr rødbeder 200 gr kartofler 100 gr røget bacon i tern (kan undlades) 1 fed hvidløg 1 tsk stødt korriander 1L bouillon - efter ønske Skræl rødbederne og riv groft. Skræl kartofler og skær i mundrette stykker. Steg baconen i en gryde til det er sprødt. Tilsæg rødbeder, kartofler, presset hvidløg, korriander og bouillon. Lad simre under låg ved svag varme i ca. 30 min. Purløgscreme: 2dl græsk yoghurt 10 % 1 bundt purløg evt. friskrevet peberrod salt og friskkværnet peber Rør yoghurt og klippet purløg - og evt peberrod - sammen. Smag til med salt og peber Anja/ "Sund på den fede måde"

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.