Hjem / Content / Rødbedesuppe med frisk ingefær - vegetar

Rødbedesuppe med frisk ingefær - vegetar

Average: 4 (3 votes)
Vejledning: 

Sauter løg i olie i en stor gryde sammen med hvidløg.
Skræl rødbeder, gulerødder og kartofler og skær dem i små stykker og put dem i gryden.
Tilsæt lidt af ingefæren. Steg det hele godt igennem og tilsæt bouillon. Kog i ca. 45 min.
Blend suppen og smag til med salt og peber og evt. mere ingefær.
Server suppen i tallerkner med lidt yoghurt og persille drysset over.

Inspireret af Anne Hjernøe / Pia.

Ingredienser: 

​2 finthakket rødløg
3-4 spsk. koldpresset olivenolie
3 fed hvidløg
3 store rødbeder
2 gulerødder
3 kartofler
1 l grønsagsbouillon
2-3 spsk. friskrevet ingefær, smag til undervejs så suppen ikke bliver for stærk
Salt og peber
1 bdt. bredbladet persille
1 lille bæger cremefraiche eller yoghurt

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.