Hjem / Content / Pickles - vegansk

Pickles - vegansk

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 
Først koges saltlage bestående af 1/2 liter vand, 60 g salt og 1/2 dl eddike op, hvorefter den afkøles i et sylteglas med låg 1/2 blomkål, 1/2 agurk, 1 bladselleri og 2 peberfrugter renses og skæres i mundrette stykker. Disse lægges i saltlagen og presses let. Glasset står i to døgn, hvorefter saltlagen kasseres. Grøntsagerne overhældes med kogende vand, og det lades svale et par timer. Nu koges en eddikelage af 1/4 liter eddike, 175 g sukker og 1 brev syltekrydderier (gul sennep, sort, hvid og spansk peber) i 5 minutter, hvorefter grøntsagerne får et opkog i lagen. Derpå røres en jævning sammen af cirka 25 g hvedemel, 10 g sennepspulver, 1/2 tsk karry, 1/2 tsk paprika og 1/2 dl eddike. Tilsæt den til grøntsagerne som koger yderligere et par minutter, inden picklesne hældes på skoldede glas. De opbevares bedst i køleskab. En redigeret udgave af Pickles fra Pickles fra Aarstidernes Livretter/ Lise      

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.