Hjem / Content / Pasta med grønt

Pasta med grønt

Average: 5 (1 vote)
Vejledning: 

1. Pil løget og skær i tynde både.

2. Skræl pastinakker, gulerødder og selleri og skær i mundrette stykker.

3. Rens champignon, fjern stokken og skær champignon i kvarte.

4. Varm olien i en stor gryde og svits løg, rodfrugter og champignon.5. Tilsæt timian, presset hvidløg og hæld bouillon ved.

6. Læg låg på gryden og lad grønsagerne simre ved svag varme i 5 – 10 minutter til de er møre.

7. Fjern timiankvistene.

8. Rør fløde med majsstivelse og sennep og hæld det ved grønsagerne.

9. Lad simre ca. 2 minutter, mens der forsigtigt røres rundt.

10. Kog pastaen som angivet på emballagen og server med grøn-ragout.

11. Pynt med friske krydderurter.

Kilde: vi skal spise.dk/Charlotte

Ingredienser: 

1 stk rødløg

2 stk pastinakker

3 stk gulerødder

½ stk lille knoldselleri

250 g champignon

2 spsk olie til stegning

3 kvist(e) frisk timian

2 fed hvidløg

2 dl bouillon

1 dl fløde 9%

2 tsk majsstivelse

2 tsk Dijonsennep

salt og peber

300 gr. pasta

friske krydderurter f.eks. kørvel, persille, timian eller estragon

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.