Hjem / Content / Ovnbagt torsk med jordbærsalat

Ovnbagt torsk med jordbærsalat

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 
4 prs. 500g torskefilet med skind 1tsk groft salt 500g grønne asparges 250g jordbær 100g babyspinat 1tsk sorte sennepsfrø 3spsk raps- eller olivenolie 2spsk balsamicoeddike salt og peber Tilberedning Tilbehør: 1/4 kg kartofler, 1 skive groft hvedebrød, ca. 50 g, pr person Skær fisken ud i portionsstykker, drys dem med salt og lad dem trække i ca. en halv time. Knæk den træede ende af aspargesene og del dem i mindre, mundrette stykker. Skyl jordbærrene, nip dem og del dem i kvarte. Skyl spinaten og dup den tør. Rist sennepsfrøene på en tør pande, til de ”popper”. Pisk en dressing af olie og eddike, tilsæt sennepsfrøene og smag dressingen til med salt og peber. Bag torsken i ovnen med skindsiden opad ved 200 grader i 10 – 15 minutter afhængig af fiskens tykkelse. Vend grønsager og frugt med dressing og servér jordbærsalaten til den ovnbagte torsk med nye kogte kartofler og brød til. Tip: Skindet bevarer fiskens saftighed, lad hver især fjerne skindet efter serveringen. Hilsen Tonny Kilde: Hjerteforeningen

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.