Hjem / Content / Norsk pastinaksuppe - vegetar

Norsk pastinaksuppe - vegetar

Average: 4 (1 vote)
Vejledning: 
250 g Kartofler 500 g Pastinakker 1 l Grønsagsbouillon 2 Porrer lidt Olie/smør ½ tsk. Karry Salt & peber 1 dl Fløde 1 dl Mælk Friske spirer eller persille Husk hvis du selv laver spirer, så skal du starte ca. en uge inden du vil lave suppen. Rens div. grønsager. Skær kartofler og pastinakker i skiver og kog dem møre i bouillon. Blend suppen. Porrerne skæres i ringe. Svits karryen kort i olien og kom porrerne ved. Når porrerne er færdige (faldt sammen), hældes de i suppen. Smag til med salt og peber. Fløde og mælk i, varm op, suppen må ikke koge nu. Server med spirer eller persille og brød. Hilsen Pia som engang ejede et norsk ugeblad

Kommentarer

Den tror jeg, jeg vil varme mig på en af de kommende dage!

Det er længe siden jeg har prøvet den, så jeg vil også selv lave den.

Hvor meget karry skal der i, bare sådan cirka?

Hej Kirstine Ups! Det var en fejl, håber ikke du endnu står og venter på at få at vide at det drejer sig om en ½ tsk. Jeg skal fluks tilføje det i opskriften. Pia

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.