Hjem / Content / Naanbrød med squashfyld

Naanbrød med squashfyld

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Riv squashen på den grove side af rivejernet og bland i en skål med fintsnittede forårsløg. Riv pecorinoen groft og bland i sammen med presset hvidløg og resten af krydderierne. Rør fyldet sammen og fordel ovenpå naanbrødet.

Bag i ovnen i ca. et kvarters tid ved 180 grader. Server med en lækker salat.

 

Kilde: Signe - ønsker god sommer:)

Ingredienser: 

(2 pers.)

En pakke med 2 naanbrød

1 squash

1 bundt forårsløg

2-3 fed hvidløg

1 dl revet pecorinoost (billig og fantastisk fåes i netto - alternativt kan bruges parmesan)

Stødt spidskommen

En smule salt og peber

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.