Hjem / Content / Minestronesuppe - vegan

Minestronesuppe - vegan

Average: 2 (1 vote)
Vejledning: 

- Hak grøntsager i bittesmå stykker. Svits i olien nogle min.

- Kom bouillon, basilikum og tomater i. Kog ca. 15 min.

- Kom knust hvidløg i og kog nogle min. Smag til med salt og peber.

Pasta koges ved siden af og serveres til.

Drys persille over.

Skøn suppe til en våd og blæsende årstid. 

Mvh Pia

Ingredienser: 

(4 pers.)

2 Gulerødder

1 porrer

1 løg

1 zucchini / squash

1 stængel bladselleri

1 rød peber

1 grøn peber

¼  selleri

3 spsk. olie

¾ l. ca. grønsagsbouillon

1 ds. tomater

100 g spaghetti

1 bdt.  persille

2 tsk. basilikum tørret

2 fed hvidløg

lidt/meget  chili

salt og peber

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.