Hjem / Content / Lammefilet med marinerede majroer

Lammefilet med marinerede majroer

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 
4 prs. 800g majroer 50g sorte oliven i saltlage 1 lille bdt. frisk mynte 2spsk raps- eller olivenolie 1-2spsk citronsaft salt og peber 500g afpudset lammefilet 2tsk raps- eller olivenolie 1kg kartofler Skær top og bund af majroerne og skær dem i både. Kog majroerne i letsaltet vand i ca. 5 min. så de netop er møre. Skær olivenerne i splitter. Hak mynten. Pisk en dressing af olie, citronsaft og lidt vand. Smag dressingen til med salt og peber. Vend majroer, oliven og mynte med dressingen og lad den trække. Krydr kødet med salt og peber, brun den godt på alle sider i olie ved god varme på en pande, skru ned for varmen og steg den færdig, 12 – 15 min. på hver side. Skær kødet i skiver og server marinerede majroer og kartofler, gerne nye, til.

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.