Hjem / Content / Kernegruppen

Kernegruppen

Kernegruppen er Odense Fødevarefællesskabs ledende organ. Kernegruppens opgave er at samle tråde og strømninger i foreningen, og at tage større økonomiske og strategiske beslutninger på foreningens vegne.

Hver anden måned mødes medlemmerne af kernegruppen for at opdatere hinanden.
I Kernegruppen tilstræbes konsensus. Kernegruppen består af foreningens bestyrelse, valgt på generalforsamling, samt en repræsentant fra hver arbejdsgruppe. Således er Kernegruppen ikke en fast størrelse, men varierer efter antallet af arbejdsgrupper. Alle medlemmer, som ikke sidder i bestyrelsen, kan blive medlem af Kernegruppen, hvis vedkommende bliver valgt som repræsentant for en arbejdsgruppe.

Kernemøder er åbne for alle medlemmer. Selvom det kun er kernegruppens faste medlemmer som har stemmeret, hvis noget skal afgøres med håndsoprækning, så er det kun sket ganske få gange, at beslutninger er truffet på denne måde. Vi taler os stort set altid frem til løsningerne, og derfor har du som "menigt medlem" rig mulighed for indflydelse, simpelthen ved at møde op og sige din mening.

Kernegruppen er som sådan ikke en arbejdsgruppe. Kernegruppen er mere en "add-on" til alt det andet, så trådene bliver samlet for at hæve foreningens effektivitet og indre koordination. Typisk finder man nogle af foreningens mest engagerede medlemmer til kernemøderne, og således er kernemøderne et af de bedste steder at være, hvis man gerne vil have indsigt i de mange ting, som foregår "under overfladen".

 

 

 


Fatal error: Declaration of RulesRuleUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array) must be compatible with RulesActionContainerUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array, $iterator = NULL) in /var/www/odenseff.dk/public_html/sites/all/modules/rules/ui/ui.plugins.inc on line 20