Hjem / Content / Kartoffelterrin-vegetarisk

Kartoffelterrin-vegetarisk

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 
4prs. 1 kg. kartofler 2 skalotteløg 1 fed hvidløg 3 kviste rosmarin 1 spsk smeltet smør 1 spsk olivenolie Skræl kartoflerne, riv dem på et groft rivejern og pres væden ud af dem. Pil løg og hvidløg, og hak dem helt fint. Bland revet kartoffel med løg, hvidløg, hakket rosmarin og andefedt. Vend det hele godt rundt så krydderierne bliver jævnt fordelt. Smør en form (postej/rugbrøds-) med olivenolie, og pres kartoffelblandingen Godt ned i formen, så overfladen bliver jævn. Kom folie hen over formen. Bag terrinen i ovnen ved 180 grader i 70-80min., tag folien af halvvejs, og giv evt. terrinen et ekstra pres, så den bliver helt fast. Tag terrinen ud og vend den ud af formen. Hilsen Tonny Kilde: Meyers almanak

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.