Hjem / Content / Kartoffelmos med fennikel og æble - vegetarisk

Kartoffelmos med fennikel og æble - vegetarisk

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 
(Til 4 personer) En kartoffelmos lidt ud over det sædvanlige. Fennikel og æble giver mosen en fin syrlig smag med toner af lakrids. Kartoffelmosen passer godt som tilbehør til fx bankekød eller gullash. Ingredienser: 1 fennikel i tern 1 spsk olie 1 stort syrligt æble, skrællet og i både 600 g kartofler i kvarte 3 dl mælk ½ bdt. finthakket persille Fremgang: Sauter fennikelen i olie 2-3 min. i en stor gryde, vend æblebåde i og sauter yderligere 1 min. Tilsæt kartoflerne og hæld vand ved til det dækker. Kog for svag varme til kartoflerne er helt møre, ca. 30 min. Hæld vandet fra og damp kartoflerne tørre på eftervarme. Varm mælken op med persille. Pisk kartoflerne til mos, pisk den varme mælk i og smag til med salt og peber. Kilde: Kræftens Bekæmpelse, Lise W.

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.