Hjem / Content / Kartoffelkage - glutenfri

Kartoffelkage - glutenfri

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 
Til 10 personer = en springform med diameter på cirka 22 cm Ingredienser: 100 g valnødder 100 g smør 2 dl sukker 3 stk æg 250 g kogte kolde kartofler 1 økologisk citron Smør til formen Flormelis til pynt Fremgang: Sæt ovnen på 175 grader. Kom valnødder i en foodprocessor og knus dem godt (eller i en plastikpose, læg den under et klæde og bank med en kagerulle). Smelt smørret. Kom æg og sukker i en skål og pisk begge dele godt sammen. Mos kartoflerne godt og vend i dejen. Vend smørret heri. Vend nødderne heri. Riv citronskal fint og kom i dejen. Smør en springform. Kom dejen i formen, glat ud og bag kagen midt i ovnen i ca. 40 minutter. Afkøl kagen og server drysset med flormelis. OBS: Jeg bagte små kartoffelkager i muffinforme og gav dem 15-20 minutter i ovnen - de var gode! Fundet her af Lise Wind-Hansen

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.