Hjem / Content / Jordskokkemos med vinterkarse (og lam) - kød/vegetarisk

Jordskokkemos med vinterkarse (og lam) - kød/vegetarisk

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 
Til 4 personer 500 g kartofler 500 g jordskokker 1 spsk. smør salt, friskkværnet peber (500 g lammefilet) olie 1 lille håndfuld vinterkarse, brøndkarse eller alm. karse 2 spsk. ristet løg Gør sådan: 1. Skræl kartofler og jordskokker. Skær i mindre stykker, og kom i en gryde med vand. Kog møre i ca. 20 min. 2. Hæld væden fra, men gem 1 dl til mosen. Kom 1 spsk. smør i gryden, og mos til mos. Smag til med salt og peber. 3. Drys kødet med salt og peber, og brun det godt i smør og olie på en pande. Skru ned for varmen, og steg videre i 5-6 min. 4. Tag kødet af panden, og skær i mindre stykker. Server med mosen, et drys vinterkarse og lidt ristet løg. Dryp sky fra panden over retten, og server. kilde: spisbedre.dk - decemberhilsen fra Signe

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.