Hjem / Content / Indkøbsgruppen

Indkøbsgruppen

Alle er velkomne til at være med i indkøbsgruppens arbejde. Vi vil altid gerne have flere til at være med, så de/I også kan have indflydelse på, hvad der kommer i poserne.

I kommunikation med leverandørerne fastsætter vi indholdet i den kommende uges poser, hvorefter vi offentliggør indholdet onsdag og venter på, at bestillingerne løber ind. Efter webshoppen lukker fredag aften, begynder vi så det reelle bestillingsarbejde med at ringe eller maile til de landmænd, der har de pågældende varer, og informere om det endelige bestillingsantal. Helst før søndag aften, da nogle leverandører allerede begynder at høste mandag morgen. Varerne bliver så bragt til butikken onsdag... og sådan fortsætter det. Vi forsøger at få et så varieret, tungt og sæsonrepræsentativt indhold i hvert enkel pose som muligt, med fokus på pris, kvalitet, funktionalitet og det gode måltid. 

Vi skiftes til at være hovedansvarlig for bestillingsarbejdet fra uge til uge, men er derudover gode til træde til og hjælpe hinanden med arbejdskraft, gode råd og andre nødvendigheder. Vores gruppemøder, der foregår ca. hver anden måned, er hyggelige, konstruktive og givende, og gruppens interne fællesskab, er i det hele taget en stor del af vores drive. Møderne tager ca. 3 timer.

Indkøbsgruppen er udover de ugentlige poser, pt. også ansvarlige for kontakt til vores kødleverandør, samt mel, brød, sæsonplanlægning og for indførsel af nye varegrupper.

Kontakt

Skriv til os, hvis I har ideer, forslag, eller konstruktiv kritik, og husk at vi altid har plads til flere medlemmer.

Indkøbsgruppen består lige nu af: Asger Sommer, Lea Kristine Møller, Tabita Shodipo, Simon Sjødahl, Lisbet Foged, Jannie Lang Pedersen og Troels Pedersen.

Indkøbsgruppen har skiftende repræsentation i Kernegruppen.

Kontakt os på indkob@odenseff.dk


Fatal error: Declaration of RulesRuleUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array) must be compatible with RulesActionContainerUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array, $iterator = NULL) in /var/www/odenseff.dk/public_html/sites/all/modules/rules/ui/ui.plugins.inc on line 0