Hjem / Content / Grillede porrer og kartofler med valnøddedressing - vegetar

Grillede porrer og kartofler med valnøddedressing - vegetar

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

4 prs. Skær porrerne igennem på langs. Læg dem i et ovnfast fad, pensl med olie og drys salt og peber på. Grill eller bag porrerne i ovnen ved 180ºC i ca. 8 minutter, til de er gyldne og sprød-møre. Rist valnødderne i en pande, gnid dem mod hinanden så skallen går af. Hak og bland dem med alle de øvrige ingredienser til dressingen og dryp den over de varme porrer. Server med sprødristede kartoffelskiver. Hilsen Tonny Kilde: Årstiderne

Ingredienser: 

1 tsk. hel groftknuste korianderfrø

3 spsk. olivenolie

½ kg kartofler

2-4 porrer

1 spsk. hvidvinseddike

1 tsk. sesamolie

15 ristede

hakkede valnødder

1 tsk. groftknust spidskommen

1 spsk. sesamfrø

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.