Hjem / Content / Grøntsagsfond - vegansk

Grøntsagsfond - vegansk

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 
  Ingredienser: Til cirka 1 liter 2 spsk. olie 2 løg 1 persillerod 2 gulerødder 5 fed hvidløg 1 laurbærblad 1 liter vand ½ tsk. knuste peberkorn 1 tsk korianderfrø 1 stjerneanis 4 dl hvidvin Friske krydderurter f.eks. persille Fremgangsmåde: Skær grøntsagerne groft ud. Svits først løg i olie, tilsæt så persillerod, gulerod, hvidløg og laurbærblad og svits et minuts tid. Hæld vand over og bring det i kog. Tilsæt krydderier og vin, og lad det så simre et 30 min. Hæld igennem en sigte og lad fonden køle af.

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.