Hjem / Content / Fynsk forår på fad - skaldyr

Fynsk forår på fad - skaldyr

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 
Salat: 20 asparges 120 g rejer 1 hjertesalat 2 håndfulde vilde urter fx mælkebøtte, skvalderkål og brøndkarse lidt citrontimian 1 spsk citronsaft 2 spsk raps eller olivenolie salt og peber Rygeostdressing: 100 g rygeost 1 1/2 dl sødmælk 4 spsk citronsaft 1 tsk sukker 1/2 spsk olie salt og peber Knæk det nederste af aspargesen af og kog dem i letsaltet vand i 2-3 minutter, til de lige er møre. Afkøl dem til stuetemperatur og skær dem i lange skrå snit (fordi det ser godt ud). Skyl salat og urterne og anret det hele smukt på et fad. Blend dressingen sammen og hæld den med let og kunstnerisk hånd ud over salaten. God fornøjelse hilsen Christina. Kilde: mest af alt Claus Meyers Salatværksted.

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.