Hjem / Content / Frittate med fennikel & laks - fisk

Frittate med fennikel & laks - fisk

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 
4 pers 250 gr laks - røget eller fersk 200 gr tørret fettucine (pasta) 2,5 dl mælk 1,25 dl fløde 4 æg lidt muskatnød 2 fed hvidløg - presset ½ fennikel - fintskåret 4 forårsløg - i skiver 85 gr cheddar revet (eller mozarella, vesterhavsost etc.) Forvarm ovn til 180 grader. Smør et ildfast fad (ca 23cm i dia) Kog fettucine al dente. Hæld vand fra, dryp godt af i sigte. Pisk mælk, fløde, æg og muskatnød sammen. Tilføj salt og peber. Vend det hele sammen - undtagen osten - og hæld i fadet. Drys med ost på toppen til sidst. Bag i ca 1 time. En god opskrift til reste-ræs! Lækker på alle tider af året. Valg af fisk og grønt kan sagtens varrieres. Anja/Inspireret af opskrift fra "den store pasta kogebog"

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.