Hjem / Content / Frittata, italiensk æggekage - vegetar

Frittata, italiensk æggekage - vegetar

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 
150 g                  Løg 300 g                  Porrer 4 fed                   Hvidløg ½ dl                    Olivenolie 700 g                 Kartofler 1 bdt.                 Dild 100 g                 Gedeost, fast 5                         Æg 5 spsk.               Mælk 4 spsk.               Parmesan, revet Snit løg, hvidløg og porrer. Svits i olien. Kartofler i tynde skiver og svits i 5-6 min. Salt, peber og klippet dild i. Kom halvdelen af grønsagerne i et smurt fad. Ost i skiver over. Resten af grønsagerne i. Æg og mælk, salt og peber. Æggemassen over grønsagerne. Drys med parmesan. 190° i ca 35 - 40 min. Prøv evt. også andre grønsager. Server en salat til og evt. brød. Kirsten Skårup og Pia

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.