Hjem / Content / Franske boghvedepandekager med klassisk tilbehør - vegetar

Franske boghvedepandekager med klassisk tilbehør - vegetar

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 
Målene er lidt pudsige, fordi jeg i sin tid fik opskriften i ml, så jeg har bare omregnet den til dl. Til 4 personer. Galletér: 2,40 dl. Boghvedemel 1,80 dl. Hvedemel 1 tsk salt 3 æg 6 dl koldt vand 0,8 dl smeltet smør Rør alle ingredienser sammen og lad dejen hvile imens du laver tilbehøret. 1 ps sølvbede eller spinat 1 lille løg 1/2-1 fed hvidløg et skvæt fløde salt og peber Sølvbederne/spinaten skylles og stilkene skæres af. Løget hakkes og svitses med hvidløget i smør på panden, tilsæt sølvbederne/spinaten og fløden. Lad den stå og simrer imens du laver resten af tilbehøret. 1 bakke svampe af eget valg en håndfuld hakket persille salt og peber Svampene skæres i passende stykker og svitses i olivenolie. Persillen drysses over. Nu begynder du at bage pandekagerne. De skal være rimelig tykke og steges på en almindelig størrelse pande. Der bliver ca 8-10 pandekager. Et meget sultent menneske kan spise to med fyld. Når pandekagerne er færdige laver man lynhurtigt en røræg af 4-5 æg, smid evt lidt fløde i. Man ruller en boghvede-pandekage med lidt af alt fyldet og et godt drys pecorino eller parmesanost. En grøn salat er dejlig til. Asterix og de gæve gallere drak æblecidre, vi drak den skønne æblemost købt hos fødevarefælleskabet. Bon appetit siger Christina. Kilde: så vidt jeg husker La Galét i Larsbjørnsstræde i København.

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.