Hjem / Content / Forårsruller med spinat og feta, vegetarisk

Forårsruller med spinat og feta, vegetarisk

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 
Frisk spinat Porre Hvidløg - gerne friske med top. Feta eller parmesan Spidskommen, salt og peber Olie Forårsrulledej fra den asiatiske købmand Rens og hak porre og (frisk) hvidløg og svits kort i gryde med olie. Skyl spinat og vrid fri for vand og hak evt. groft og rør med rundt indtil den er faldet lidt sammen. Krydres med f.eks. spidskommen og lidt friskkværnet peber og en anelse salt – ost giver godt med saltsmag. Tag af varmen og put i skål hvor hakket feta eller groft revet parmesan blandes i. Læg ca. 1 dl af fyldet midt på en plade forårsrulledej, hvor den ene spids vender mod dig selv. Fold de 3 spidser ind over fyldet. Dup en smule vand på den fjerde spids og rul dejen stramt om fyldet. Lav alle forårsrullerne og læg dem på en plade med bagepapir. Pensl med olie og bag forårsrullerne midt i ovnen. Vend dem efter ca. 6-7 min - afhængigt af tykkelse. Grilles evt. til sidst. Variation: Kogte glas/ægnudler kan blandes i fyldet eller en rest fugl/fisk hvis man ønsker mere mæthed. God appetit og "fri eksperimenteren" ønsker Signe:)

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.