Hjem / Content / Forårsfrikassé - vegetarisk

Forårsfrikassé - vegetarisk

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 
Til 2 personer. Ingredienser: 10-12 stk kartofler 1 porre 1 spsk. smør 3 dl sødmælk (oprindelig er opskriften med fløde, men lettere mælk dur også) 1,5 spsk. hvedemel 5 asparges 2 håndfulde ærter Kvart citron (når jeg har brugt en økocitron, gemmer jeg altid skallen i fryseren og bruger biocitronsaft på flaske, hvis jeg ikke har nogen frisk citon liggende) Frisk persille, purløg eller dild Salt og peber Fremgang: Kog kartoflerne møre i letsaltet vand (ca. 15 minutter). Skær dem ud i grove tern. Hak porren i skiver. Smelt smørret i gryden og steg porren let. Lav en jævning af hvedemel og mælk. Tilsæt kartofler og jævning og kog det hele godt igennem til det tykner. Imens skrælles og skæres asparges i lange skiver på skrå. Skær den gule del af skallen af citronen og hak det meget fint. Vend asparges, ærter, citronskal og krydderurter i frikasséen. Smag til med salt, peber og citronsaft. Kan serveres med et stykke groft (rug)brød eller et skindstegt stykke fisk. Inspireret af Stormkøkkenet / Lise W.

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.