Hjem / Content / Fladbrød med rødkålssalat og kyllingekødboller-kød

Fladbrød med rødkålssalat og kyllingekødboller-kød

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

​Bland fløde og rasp og lad det trække i 5 min. Rør kyllingkød , salt og peber sammen med flødeblandingen. Form farsen til små kødboller ca. 24 stk. Steg på en pande i gyldent smør i ca. 5 min. mens du vender af og til. Bland rødkål, creme fraiche, peberrod og dild sammen. Tilsæt salt og peber og lad trække i køleskabet et kvarters tid og smag til bagefter. Varm fladbrødene og fordel rødkål, kødboller, æblebåde og evt. salat på og rul stramt og server straks. Mums en herlig vinterspise:) Kilde: Karolines salater / Signe

Ingredienser: 

4 pers.
Kyllingekødboller:
1 ½ dl kaffefløde/mælk
½ dl rasp
400 g hakket kyllingkød
1 tsk groft salt
Peber
Evt. lidt knust spidskommen
Smør/olie til stegning

Rødkålssalat:
300 g fintsnittet rødkål
2 dl creme fraiche 9 % eller lign.
1 ½ spsk fintrevet peberrod
4 spsk fintsnittet dild/persille
½ tsk groft salt Peber
Tyrkiske fladbrød (alternativt rugwraps fra Netto)
3 æbler i tynde både
Evt. lidt salat

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.