Hjem / Content / Fladbrød med haydari - vegetar

Fladbrød med haydari - vegetar

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Fladbrød med Haydari – vegetar uge 27

Posted on 5. July 2011 by Opskriftholdet

Fladbrød:
Gær og salt røres ud i vandet sammen med honningen. Når det hele er opløst tilsættes melet og du rører og ælter til du har en elastisk dej. Lad dejen hæve i en skål dækket med plastfolie i køleskabet natten over. Næste dag formes eller rulles dejen til tynde fladbrød som kan grilles på havegrillen eller bages på en pande.

Haydari
Alle ingredienserne moses sammen til en lind og smørbar masse som smager godt sammen med de friskbagte fladbrød. Haydari kan også tilsættes finthakket peberfrugt, agurk, rødløg, forårsløg, sumak eller hvad man nu syntes vil smage dejligt.

Ingredienser: 

​Grillede fladbrød
•2 dl lunkent vand
•1 spsk. salt
•15 g gær
•1 stor tsk. honning
•Ca. 400 g hvedemel

Haydari
•Feta
•Lidt drænet yoghurt
•Cherrytomater, skåret i små tern
•Koldpresset jomfruolivenolie
•Saft og fintrevet skal fra en økologisk citron
•Friskhakket bredbladet persille og mynte
•Friskkværnet sort peber

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.