Hjem / Content / Fisk smurt i pesto med stegte kartofler

Fisk smurt i pesto med stegte kartofler

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 
4 personer Hvad skal du bruge 4 store tomater (340 g) 600 g kartofler 1 tsk groft salt 400 g lyssej 2½ spsk grøn pesto 1½ spsk olie 4 fed hvidløg 1 dl hakket bredbladet persille 3¾ tsk groft salt Tips Tomaterne kan med fordel dryppes med lime og drysses koriander før de kommer i ovnen. Lyssej kan erstattes med andre torskearter som f.eks. brosme Sådan gør du Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skær tomaterne midt over, stil dem i et fad, drys med en knivspids salt og peber og bag dem i mindst 30 min. Skræl kartoflerne og kog dem med 1 tsk groft salt i ca. 15 min. Gå fisken efter for ben. Skær den ud i fire lige store stykker og læg dem i et fad med bagepapir. Drys ½ tsk groft salt over fisken og fordel pestoen på de fire stykker. Slå ovnen over på almindelig ovn og bag fisken i 10-12 min alt efter fiskens tykkelse. Når kartoflerne er kogt skæres de i grove tern og brases på en pande med 1½ spsk olie. Hak hvidløg og persille og tilsæt det sammen med 1 tsk groft salt til kartoflerne 2-3 min før servering. Timingen skal gerne passe så man er klar til at spise så snart fisken kommer ud af ovnen - der smager den nemlig bedst. Hilsen Tonny Kilde: Nøglehullet

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.