Hjem / Content / Fennikel med ærter og dild - vegtar

Fennikel med ærter og dild - vegtar

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Skær den grønne top af fenniklen og skyl knolden i koldt vand. Stil fenniklen på højkant og skær den i ca. ½ cm tykke skiver fra top til rod, uden at skære helt igennem. Skiverne skal holdes sammen af fennikelrodskiven. Stil den næsten gennemskivede i en bredbundet gryde. Kom bouillon og smør ved og kog fenniklen mør under låg for svag varme i 8-10 min. Klip imens dilden fint. Skær fenniklen i skiver, anret på varme tallerkner og kom ærter og dild i gryden til bouillonen. Varm det igennem og smag til med salt og peber. Fordel ærterne over fennikelskiverne. TIP Passer godt til fisk og kylling, eller bare med noget godt brød.

Ingredienser: 

1 stor fennikel

2 dl grøntsagsboillon

1 spsk smør

1bdt dild

100 gr ærter (frosne)

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.