Hjem / Content / Couscoussalat med rødbeder og gulerødder

Couscoussalat med rødbeder og gulerødder

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 
4 prs. 4dl couscous eller bulgur 250g små nye gulerødder 250g små nye rødbeder 3 appelsiner 1 bundt mynte eller persille eller en blanding 2spsk raps- eller olivenolie salt og peber Tilberedning Tilbered couscoussen efter anvisning på emballagen og lad den køle af. Rens grønsagerne og kog dem. Gulerødderne skal koge ca. 5 minutter og rødbederne 15 – 20 minutter afhængig af størrelse. Dræn gulerødderne og kom dem i koldt vand. Kom rødbederne i iskoldt vand og smut skrællen af dem. Skræl appelsinerne i fileter over en skål. Knug resten af saften ud af hinderne og lad det dryppe ned i skålen. Pisk appelsinsaften med olie til en dressing. Smag den til med salt og peber. Hak mynten. Løsn couscoussen med en gaffel og vend grønsager, appelsinfileter, mynte og dressing i couscoussen. Passer fint til lammekød og fisk. Hilsen Tonny Kilde: Hjerteforeningen

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.