Hjem / Content / Cidergryderet (kød)

Cidergryderet (kød)

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Opvarm lidt olie i en stor gryde og svits løg i ca. 3 min. Tilsæt svinemørbradstykker og svits det i ca. 5 min. 2. Tilsæt grøntsager sammen med cider, grønsagsbouillon, merian og et nip salt og peber. Lad gryden simre ved jævn varme i 20 min. 3. Tilsæt fløde og sennep. Lad dem simre i 10 min. 4. Smag det til med salt, peber og persille.

Kilde: Min madblog - Marie

Ingredienser: 

2 løg, skåret i skiver

500 g svinemørbrad, skåret i stykker

500 g kartofler , skåret i stykker

500 g pastinakker

skåret i stykker

500 g gulerødder , skåret i stykker

1/2 selleri, skåret i stykker

250 ml cider

250 ml grøntsagsbouillon

250 ml fløde

1 tsk merian

1 tsk sennep

1 håndfuld persille

olie

salt

peber

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.